Pizza på grill

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
3727
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 tbsp.
Olivenolie
100 g
Pizza sovs
300 g
Hvedemel
200 g
Skinke - Bayonne, Serrano, Parma
200 g
Durummel
15 g
Bagegær
Pizza på grill

Det bliver til en lækker sprød pizza. Fyldet kan laves efter ønske, men her er forslaget til en nem pizza, som smager super.
Opløs gæren i 3 dl lunkent vand. Bland de to slags mel i sammen med salt og olivenolie. Rør det godt sammen og ælt dejen godt igennem i cirka 15 minutter. Den skal være smidig og elastisk. Stil dejen tildækket til hævning ved stuetemperatur i et par timer.
Gør kul, pizzasten og grill klar. Kullet skal ikke ligge lige under stenen, men i den ene side. Del dejen i mindre stykker. Til små portionspizzaer rækker dejen til 6 stk. Rul dejen tyndt ud. Smør pizzasovs på dejen, drys med revet ost, læg fyld på – her parmaskinke, rød peber, løg og slut af med krydderier og evt frisk mozzarella. Bag pizzaerne på en pizzastenen, oven på grillristen, med låg på. Den skal have kort tid – så hold øje med den – cirka 5-7 min. Når stenen er rigtig varm, går det meget hurtigt.
God appetit!


2 comments

  1. Den ukendte kok sagde på juli 10, 2011

    Hej Kristine;-) Jeg må da

    Bedømmelse: 2.0/5. Fra 1 afstemning.
    Vent venligst…
  2. Anne Marie (not verified) sagde på april 29, 2014

    Hej,

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?