Pizzaboller m/ grøntsager (vegetar)

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Bagværk
Buffet
Frokost
Madpakke
Visninger
4688
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
25 g
Bagegær
3 dl
Vand
1 tsk.
Salt, groft
5 dl
Hvedemel
2 dl
Rugmel, groft, fuldkornsrugmel
100 g
Smelteost, revet ost 30+
2 tbsp.
Rapsolie
2 stk
Løg eller zittauerløg
3 stk
Laurbærblade
1 tsk.
Sukker (melis)
1 stk
Hakkede tomater, konserves
1 tsk.
Salt, groft
100 g
Broccoli-grøntsagsblanding, dybfrost
2 knsp.
Peber, friskkværnet
1 tbsp.
Tomatkoncntrat
2 tbsp.
Olivenolie
1 dl
Bouillon, hønsekød, spiseklar
1 tsk.
Paprika
2 stk
Hvidløg, fed
1 tsk.
Oregano, tørret
Pizzaboller m/ grøntsager (vegetar)

Vegetar-pizzaboller til frokosten el. madpakken, kan også laves som stor pizza i bradepande til aftensmaden.
Grøntsags-tomatsovs: Svits løg og hvidløg af med krydderier, og tilsæt tomatkoncentrat. Kom oregano og laurbær i sammen med hakkede tomater, tilsæt bouillon og grøntsager (brug favoritgrøntsager). Lad simre i en lille time, til den er kogt godt ind, og afkøl.
Pizzadej: Rør gær ud i lunkent vand, tilsæt salt, olie og rugmel. Ælt hvedemelet i lidt af gangen. Hæves 30 minutter, og formes derefter til store boller. (8 stk) Hæv efter på en plade med bagepapir. Tryk bollerne flade, og kom grøntsags-sovsen på bollerne. Kom milde skiver ost på hver bolle, og drys med oregano. Bages i forvarmet ovn ved 225 grader, midterste rille ca. 15 minutter (afhængigt af størrelsen).
Velbekomme!





Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?