- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Bagværk
Buffet
Frokost
Madpakke - Visninger
- 4688
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 8, 2011
- 25 g
- Bagegær
- 3 dl
- Vand
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 5 dl
- Hvedemel
- 2 dl
- Rugmel, groft, fuldkornsrugmel
- 100 g
- Smelteost, revet ost 30+
- 2 tbsp.
- Rapsolie
- 2 stk
- Løg eller zittauerløg
- 3 stk
- Laurbærblade
- 1 tsk.
- Sukker (melis)
- 1 stk
- Hakkede tomater, konserves
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 100 g
- Broccoli-grøntsagsblanding, dybfrost
- 2 knsp.
- Peber, friskkværnet
- 1 tbsp.
- Tomatkoncntrat
- 2 tbsp.
- Olivenolie
- 1 dl
- Bouillon, hønsekød, spiseklar
- 1 tsk.
- Paprika
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 1 tsk.
- Oregano, tørret
Vegetar-pizzaboller til frokosten el. madpakken, kan også laves som stor pizza i bradepande til aftensmaden.
Grøntsags-tomatsovs: Svits løg og hvidløg af med krydderier, og tilsæt tomatkoncentrat. Kom oregano og laurbær i sammen med hakkede tomater, tilsæt bouillon og grøntsager (brug favoritgrøntsager). Lad simre i en lille time, til den er kogt godt ind, og afkøl.
Pizzadej: Rør gær ud i lunkent vand, tilsæt salt, olie og rugmel. Ælt hvedemelet i lidt af gangen. Hæves 30 minutter, og formes derefter til store boller. (8 stk) Hæv efter på en plade med bagepapir. Tryk bollerne flade, og kom grøntsags-sovsen på bollerne. Kom milde skiver ost på hver bolle, og drys med oregano. Bages i forvarmet ovn ved 225 grader, midterste rille ca. 15 minutter (afhængigt af størrelsen).
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.