- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 55 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 847
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 20, 2009
- 20 g
- Bagegær
- 300 ml
- Vand
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 2 tbsp.
- Olivenolie
- 500 g
- Hvedemel
Smuldr gæren i en skål med det lunken vand. Tilsæt salt og olie og put derefter så meget hvedemel i, indtil dejen er fast og ikke hænger i bordet. Lad den hæve i 30 min.. Varm ovnen op til cirka 300 grader med en bageplade i. Rul imens dejen ud med noget mel og tør overskydende mel af. Put dejen på den varme bageplade, put sauce og fyld på. Lad pizzaen bage i cirka 10 minutter.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.