- Forberedelsestid
- 40 minutter
- Tilberedningstid
- 100 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 12 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 1709
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 20, 2009
- 1 dl
- Majs, konserves
- 50 g
- Cocktailpølser
- 2 stk
- Peberfrugt, rød og gul
- 1 tsk.
- Oregano, tørret
- 1 1/2 dl
- Tomatpure
- 50 g
- Skinke
- 2 dl
- Vand
- 1/2 tsk.
- Salt, groft
- 2 tbsp.
- Olivenolie
- 25 g
- Bagegær
- 5 dl
- Hvedemel
- 1/2 stk
- Løg eller zittauerløg
- 2 1/2 dl
- Smelteost, revet ost 30+
Smuldr gæren i vandet og tilsæt så olie, salt og mel og bland godt. Ælt dejen godt igennem og rul den ud i en firkant på 25 X 40 cm. Riv løget og bland det med pureen i en skål. Smør det på dejen og put så ost, skinke, cocktailpølser, majs, skåret peberfrugt på og slut med oregano. Rul så dejen sammen som en roulade og skær den i cirka 12 skiver a halvanden centimeter. Læg sneglene på en bageplade beklædt med bagepapir og lad dem hæve i cirka 15 minutter. Bag sneglene ved 225 grader midt i oven i 12-15 min.
hej hvad laver i ad nem