Platte m. grillede tomater

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Frokost
Natmad
Visninger
2283
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
5 skive(r)
Agurk, syltet
2 stk
Tomater
1 stk
Basilikumblade, frisk
1/2 stk
Hjertesalat
2 tbsp.
Karse
1/2 stk
Løg eller zittauerløg
100 g
Røget laks
2 stk
Æg
4 skive(r)
Skinke - Bayonne, Serrano, Parma
8 stk
Cocktailpølser
1 tbsp.
Majsolie
2 tbsp.
Mayonnaise
2 tsk.
Pesto, rød eller grøn
Platte m. grillede tomater

Platter er den ideelle måde at tømme køleskabet for rester på. Desuden ser det mere lækkert og tiltalende ud, end hvis man bare sætter det hele på bordet.
Start med at røre mayonnaisen med pesto. Den har godt af at trække lidt.
Forvarm oven til 210 grader.
Snit hjertesalaten i fine strimler og skær løget i skiver.
Halver tomaterne, pensel dem med olie og læg basilikumblade på.
Pensel cocktail pølserne med olie.
Sæt tomater og pølser i ovnen i ca. 10 minutter.
Læg hjertesalaten på midten af en stor tallerken og pynt op med pålæg.
Æggene skæres i både og pyntes med karse.
Den lufttørrede skinke foldes som kræmmerhuse og pyntes med rå løg og syltede agurker.
Læg en spsk. pesto-mayonnaisen på laksen.
Slut af med grillede tomater og cocktail pølser.Serveringsforslag:
·       Server med ristet rugbrød
·       Eller med koldhævet nybagt brød. Min opskrift kan du finde her: https:/koldhaevet-broed-3689/



Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?