- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Forret
Natmad - Visninger
- 5045
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 5, 2011
- 1/2 stk
- Løg eller zittauerløg
- 2 tsk.
- Mayonnaise
- 1 stk
- Tomat
- 2 tbsp.
- Tun i vand, konserves
- 2 knsp.
- Peber, friskkværnet
- 1 stk
- Æg, langæg, kogt,
- 4 skive(r)
- Groft toastbrød
- 1 tsk.
- Karse
- 1/2 stk
- Hjertesalat
- 1 tsk.
- Dild, frisk
- 1 tsk.
- Purløg
- 1 tbsp.
- Flødeost, med krydderurter
- 100 g
- Røget ørred
Ørred-rullen var egentlig tænkt som en forret, men endte i stedet som lifligt natmad på en platte. Den er nem og billig at lave… og samtidig smager den godt.
Start med ørred-rullen…
Rør grøn pikantost med hakket dild og purløg.
Bred ørreden ud på bagepapir og smør osten ovenpå i et tyndt lag.
Rul fisken som en roulade… og stram bagepapiret godt til. Læg i køleskabet til resten af platten er færdig.
Hæld vandet fra tunen.
Rist brødet.
Striml hjertesalat. Hak tomater og skær løget i ringe.
På tomaterne lægges æg, der pyntes m. karse og frisk kværnet peber.
På tunen lægges mayonnaise, rå løg og friskkværnet peber.
På hjertesalaten lægges ørred-rullen, som er skåret i skiver. (Det pæneste resultat får man, ved at dyppe kniven i brandvarmt vand mellem hver skive.)
Server ristet brød til.
God opskrift…lyder rigtig