Platte m. røget ørred-rulle

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Forret
Natmad
Visninger
5045
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1/2 stk
Løg eller zittauerløg
2 tsk.
Mayonnaise
1 stk
Tomat
2 tbsp.
Tun i vand, konserves
2 knsp.
Peber, friskkværnet
1 stk
Æg, langæg, kogt,
4 skive(r)
Groft toastbrød
1 tsk.
Karse
1/2 stk
Hjertesalat
1 tsk.
Dild, frisk
1 tsk.
Purløg
1 tbsp.
Flødeost, med krydderurter
100 g
Røget ørred
Platte m. røget ørred-rulle

Ørred-rullen var egentlig tænkt som en forret, men endte i stedet som lifligt natmad på en platte. Den er nem og billig at lave… og samtidig smager den godt.
Start med ørred-rullen…
Rør grøn pikantost med hakket dild og purløg.
Bred ørreden ud på bagepapir og smør osten ovenpå i et tyndt lag.
Rul fisken som en roulade… og stram bagepapiret godt til. Læg i køleskabet til resten af platten er færdig.
Hæld vandet fra tunen.
Rist brødet.
Striml hjertesalat. Hak tomater og skær løget i ringe.
På tomaterne lægges æg, der pyntes m. karse og frisk kværnet peber.
På tunen lægges mayonnaise, rå løg og friskkværnet peber.
På hjertesalaten lægges ørred-rullen, som er skåret i skiver. (Det pæneste resultat får man, ved at dyppe kniven i brandvarmt vand mellem hver skive.)
Server ristet brød til.



En kommentar

  1. Den ukendte kok sagde på april 10, 2011

    God opskrift…lyder rigtig

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?