- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Frokost
Morgenmad / Brunch
Natmad
Tilbehør - Visninger
- 1906
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 18, 2011
- 1 knsp.
- Salt, groft
- 1 knsp.
- Peber, friskkværnet
- 1 tsk.
- Olivenolie
- 2 skive(r)
- Franskbrød
- 1 knsp.
- Oregano, tørret
- 4 stk
- Tomater
- 4 skive(r)
- Sprødstegt bacon
- 1 l
- Vand
- 2 stk
- Æg
- 1 knsp.
- Salt, groft
Pocheret æg m/ bagte tomater
Kræver at man øver sig et par gange..har jeg erfaret, da det er første gang jeg prøver det af.
Bagte tomater: Halver store tomater og krydr med oregano, lidt salt og peber og dryp over med lidt olivenolie. Bages ca. 30 minutter ved 200 grader.
Pocheret æg: Slå ægget ud i en tallerken. Kog vandet op i en gryde, til kogepunktet og skru ned, så det småkoger. Havde ikke eddike så tilsatte kun et knips salt.
Prøvede at tilsætte to æg på en gang, og det gik ikke så godt, så jeg koncentrerede mig om det ene.
Brug to spiseskeer til at vende æggehviden om blommen, så den samles pænt (det skal gå lidt stærkt).
Kog ægget 4 minutter.
Læg det ovenpå de bagte tomater, og server med bacon og hjemmebagt brød.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.