- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 50 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Madpakke
- Visninger
- 3182
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 20, 2009
- 50 g
- Bagegær
- 1 stk
- Chili, stødt eller tørret
- 1 tsk.
- Grillkryderi
- 200 g
- Durummel
- 300 g
- Hvedemel
- 5 cl
- Olivenolie
- 1 stk
- Æg
- 1 bdt.
- Wienerpølse
- 1 tsk.
- Havsalt
- 3 dl
- letmælk
- 1 tsk.
- Sukker (melis)
- 1 dl
- Tacosauce
Udrør gæren i den lunede mælk.
Tilsæt olie, krydderier og melet. Dejen æltes.
Del dejen i fire dele, som udrulles til cirkler som deles i 8 fra midten (som en rund kage).
Læg en halv pølse sammen med noget tacosauce på hvert stykke og rul dem sammen.
Placer dem på en bageplade og lade dem hæve i ca. 25 min..
Pensl dem med æg og bag dem ved 200 grader i et kvarter.
Kanon gode, nemme og hurtige