- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 5 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 4703
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 17, 2011
Selvfølgelig skal der pølser til, når man griller… og i svøb bliver de endnu bedre. Men… pas på ikke at servere for mange, inden den egentlige hovedret kommer på bordet.
Find den pølse du bryder dig bedst om.
Prik den et par gange med en gaffel, det forhindrer den i at sprække.
Rul lufttørret skinke omkring pølsen.
Læg på grillen… vend den jævnligt, så den ikke branker.Variation:
Brug bacon i stedet for lufttørret skinke.
Hvis du har tålmodighed… brug cocktailpølser. Sæt da tandstikker i, så de er nemmere at håndterer.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.