Polske Frikadeller

Bedømmelse: 5.0/5. Fra 1 afstemning.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Frokost
Visninger
4214
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
500 g
Oksekød, hakket, råt

500 gr. hakket okse – og svinekød
50 gr. røget skinke
1 dl. rasp
ca. 2 dl. mælk
1 lille gulerod
1 skive selleri
1 porre
1½ tskf. salt
1 tskf. paprika, peber
30 gr. smør
1½ dl. bouillon
2 spskf. tomatpure
2 spskf. hakket løg
1 dl. cremefraiche

Bed slagteren om at hakke skinken sammen med kødet eller hak skinken meget fint med en  kniv. udblød raspen i 1½ dl. mælk, riv gulerod og selleri på den grove side af råkostjernet. skær porren i tynde skiver, bland kød, skinke, udblødt rasp, grønsager og krydderier i en skål og rør det godt sammen, tilsæt mere mælk, hvis farsen virker for fast. form farsen til små aflange frikadeller og brun dem på en pande i smør ved god varme. dæmp varmen, tilsæt bouillon, tomatpure og hakket løg og læg låg over panden. lad retten snurre ca. 15 min. tilsæt cremefraiche lige inden serveringen og smag sovsen til med salt og peber.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?