Porchetta tilberedning

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
155 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
6 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
4164
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
Porchetta tilberedning

Porchetta tilberedning
Porchetta = italiensk form for rullesteg og er en svinekamsfilet rullet ind i svineslag og krydret med persille/hvidløg/timian/rosmarin og snøret.
Gnid porchettaen ind i et godt lag fint salt… sæt den i ovnen ved 180 grader i 2 timer i et ildfast fad med vand i bunden.
Er der sværd hele vejen rundt, skal den lægges på en rist.
Bagefter skal den hvile utildækket i 15-20 minutter.
 
 


2 comments

  1. Mic (not verified) sagde på januar 6, 2013

    det er alt sammen ok men hvad

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  2. Den ukendte kok sagde på januar 6, 2013

    Hej Mic

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?