- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
Høst - Visninger
- 3055
- Pris pr. Portion
- 18.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 1, 2012
- 200 g
- oksefars
- 1 stk
- Porre
- 1 stk
- rød sncakpeber
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1 stk
- bøftomat
- 1 tbsp.
- pinjekerner
- 2 stk
- Hvidløg
- 2 tbsp.
- Raps- eller olivenolie
- 1 tsk.
- Havsalt
- 1 knsp.
- Peber, friskkværnet
- 200 g
- Pasta - skruer, penne
Sæt en gryde vand til kogning til pastaen (husk salt når vandet koger)
I medens skæres de rensede porre, løg, peber, tomat groft
Pinje, græskar eller solsikkekærner ristes i lidt olie
Oksefarsen svitses på panden og de ristede kærner kommes i
Porre, løg, peber, tomat hakkes groft i køkkenmaskinen hvorefter det blandes med farsen i panden.
Hæld evt. lidt vand ved.
Det hele smages til med salt, peber, oregano eller basilikum og simrer i ca. 10- 15 min.
Den færdig kogte pasta afdryppes og serveres på en tallerken med den grove pestoblanding
enten over eller under.
Pynt, 1 lille tomat og et par blade løvstikke eller anden grøn krydderurt.
Syltet rødbede eller agurk serveres til.
Velbekomme
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.