Porrepesto m. oksefars

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Hovedret
Høst
Visninger
3055
Pris pr. Portion
18.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
200 g
oksefars
1 stk
Porre
1 stk
rød sncakpeber
1 stk
Løg eller zittauerløg
1 stk
bøftomat
1 tbsp.
pinjekerner
2 stk
Hvidløg
2 tbsp.
Raps- eller olivenolie
1 tsk.
Havsalt
1 knsp.
Peber, friskkværnet
200 g
Pasta - skruer, penne
Porrepesto m. oksefars

Sæt en gryde vand til kogning til pastaen (husk salt når vandet koger)
I medens skæres de rensede porre, løg, peber, tomat groft
Pinje, græskar eller solsikkekærner ristes i lidt olie
Oksefarsen svitses på panden og de ristede kærner kommes i
Porre, løg, peber, tomat hakkes groft i køkkenmaskinen hvorefter det blandes med farsen i panden.
Hæld evt. lidt vand ved.
Det hele smages til med salt, peber, oregano eller basilikum og simrer i ca. 10- 15 min.
Den færdig kogte pasta afdryppes og serveres på en tallerken med den grove pestoblanding
enten over eller under.
Pynt, 1 lille tomat og et par blade løvstikke eller anden grøn krydderurt.
Syltet rødbede eller agurk serveres til.
Velbekomme



Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?