- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Visninger
- 1658
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 28, 2011
- 3 stk
- Æg
- 100 g
- Mozzarella revet
- 150 g
- Skinke, kogt, tern
- 150 g
- Kogt pasta
- 4 skive(r)
- Porre i skiver let kogte
- 2 1/2 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
Pastaen lægges i et smurt ovenfastfad. Porrer og skinke lægges over Æg fløde lidt salt og peber( efter behov) piskes sammen og osten blandes i. Æggemassen hældes overfyldet og tærten sættes i en 225 grader ovn i 30 minutter. Tag evt. en flutes til
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.