- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 240 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Forret
Høst - Visninger
- 2858
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 1, 2011
- 1/2 l
- Vand
- 3 stk
- Husblas, blade
- 4 stk
- porrer
- 1 stk
- Grøntsagsbouillion
- 1 stk
- cavi-art
En forret skal være let, velsmagende og en fryd for øjet. Her har jeg brugt rød Cavi-art. Den er fremstillet af havtang. Det er både velsmagende, sundt og et miljøvenligt alternativ til almindelig kaviar. Den misfarver ikke, som traditionel kaviar gør. Desuden er den billig. Porreterrin:
Rengør porrerne og skær dem i længder, der passer til en lille firkantet form.
Kog porrerne i vand med bouillonterning, til de er helt møre. Ca. 7-8 minutter.
Udblød imens husblassen i koldt vand og pres vandet fra den.
Beklæd den firkantede form med film.
Læg de kogte og varme porrer i formen med husblas mellem hvert lag.
Luk filmen omkring porrerne og læg noget ovenpå, så de ligger i pres.
Stilles i køleskabet i mindst 4 timer.
Terrinen kan med fordel laves dagen før.Ved servering:
Læg en god håndfuld mixed babyblade på en tallerken.
Pynt evt. med tynde ringe af rødløg.
Skær porreterrinen i skiver og spred dem som en vifte.
Læg den røde cavi-art ovenpå.
Lav evt. en neutral cremefraiche dressing til.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.