Porreterrin m. rød caviar

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
240 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Forret
Høst
Visninger
2858
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1/2 l
Vand
3 stk
Husblas, blade
4 stk
porrer
1 stk
Grøntsagsbouillion
1 stk
cavi-art
Porreterrin m. rød caviar

En forret skal være let, velsmagende og en fryd for øjet. Her har jeg brugt rød Cavi-art. Den er fremstillet af havtang. Det er både velsmagende, sundt og et miljøvenligt alternativ til almindelig kaviar. Den misfarver ikke, som traditionel kaviar gør. Desuden er den billig. Porreterrin:
Rengør porrerne og skær dem i længder, der passer til en lille firkantet form.
Kog porrerne i vand med bouillonterning, til de er helt møre. Ca. 7-8 minutter.
Udblød imens husblassen i koldt vand og pres vandet fra den.
Beklæd den firkantede form med film.
Læg de kogte og varme porrer i formen med husblas mellem hvert lag.
Luk filmen omkring porrerne og læg noget ovenpå, så de ligger i pres.
Stilles i køleskabet i mindst 4 timer.
Terrinen kan med fordel laves dagen før.Ved servering:
Læg en god håndfuld mixed babyblade på en tallerken.
Pynt evt. med tynde ringe af rødløg.
Skær porreterrinen i skiver og spred dem som en vifte.
Læg den røde cavi-art ovenpå.
Lav evt. en neutral cremefraiche dressing til.



Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?