POTKÆSE

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
10 personer
Visninger
8119
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
250 g
Ost, fast, 40+
10 tbsp.
SNAPS

ca. 250 gr. osterester
2½ dl. fløde eller ymer
saps, cognac, eller rom
salt og hvid peber efter smag

Osten blendes eller rives på den grove del af råkostjernet.
Røres op med fløde eller ymer, tilsætttes spiritus og krydderi eftter smag.
Potkæsen røres en gang imellem. Bliver den for tør , kan mere fløde tilsættes.
Efter ca. 8 dages forløb plejer osten at være tjenlig til brug.

En kommentar

  1. Anonym sagde på december 19, 2013

    det nemmeste ! brug

    Bedømmelse: 3.0/5. Fra 1 afstemning.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?