Præstens ølkage

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
95 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
10 personer
Kategori
Bagværk
Jul
Visninger
2737
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
500 g
Hvedemel
2 tsk.
Nellike, stødt
500 g
Brun farin
75 cl
Nisseøl / hvidtøl
2 tsk.
Kanel
2 tsk.
Natron
1 stk
Æg

Det hele røres sammen ( kan sagtens blot gøres med en grydeske) og hældes i to velsmurte forme ( rugbrøds/ sandkage) ( fyldes trekvart op) og bages ved 175 grader i ca. 5 kvarter( helst ikke varmluft) Er allerbedst dagen efter, hvor krydderismagen har nået at sætte sig. Skæres i skiver og spises med lidt smør på.
Velegnet til at fryse.



Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?