- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 95 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 10 personer
- Kategori
- Bagværk
Jul - Visninger
- 2737
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- december 12, 2011
- 500 g
- Hvedemel
- 2 tsk.
- Nellike, stødt
- 500 g
- Brun farin
- 75 cl
- Nisseøl / hvidtøl
- 2 tsk.
- Kanel
- 2 tsk.
- Natron
- 1 stk
- Æg
Det hele røres sammen ( kan sagtens blot gøres med en grydeske) og hældes i to velsmurte forme ( rugbrøds/ sandkage) ( fyldes trekvart op) og bages ved 175 grader i ca. 5 kvarter( helst ikke varmluft) Er allerbedst dagen efter, hvor krydderismagen har nået at sætte sig. Skæres i skiver og spises med lidt smør på.
Velegnet til at fryse.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.