Provence-kylling m/ porrer & peberrodssovs

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
90 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
4 personer
Kategori
Buffet
Hovedret
Natmad
Visninger
3174
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
4 dl
Bouillon, hønsekød, spiseklar
1 tbsp.
Rapsolie
4 stk
Laurbærblade
3 tbsp.
Citronsaft
2 tsk.
Provencekrydderi
1 kg
Kartofler
1 tsk.
Salt og peber
1 stk
Kylling
3 stk
porrer
1 tsk.
Sukker (melis)
2 dl
Fløde 26%
2 tbsp.
Peberrod, revet
Provence-kylling m/ porrer & peberrodssovs

Helstegt kylling fyldt med porrer og krydret med provencekrydderi.

Fyld kyllingen med hakkede porrestykker, og gnid med havsalt, peber fra kværn, og rigeligt provencekrydderi. Kom i et ildfast fad med ekstra porrestykker, laurbær og hønsebouillon.

Steges i ovn ved 200 grader ca. halvanden time. Hældes over med stegeskyen indimellem. Gem porrestykkerne.

Hæld skyen fra kyllingen over i en gryde, hæld fløde ved og kog op. Kom rigeligt med citronsaft i, og smag til med lidt sukker og salt. Sovsen koges i 5-10 minutter før den jævnes med lidt maizena.

Tag gryden af varmen og vend revet peberrod i sovsen.

Server kyllingen med kogte kartofler, peberrodssovs og porrer fra kyllingen.

Velbekomme!




Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?