- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 90 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Buffet
Hovedret
Natmad - Visninger
- 3174
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 12, 2011
- 4 dl
- Bouillon, hønsekød, spiseklar
- 1 tbsp.
- Rapsolie
- 4 stk
- Laurbærblade
- 3 tbsp.
- Citronsaft
- 2 tsk.
- Provencekrydderi
- 1 kg
- Kartofler
- 1 tsk.
- Salt og peber
- 1 stk
- Kylling
- 3 stk
- porrer
- 1 tsk.
- Sukker (melis)
- 2 dl
- Fløde 26%
- 2 tbsp.
- Peberrod, revet
Helstegt kylling fyldt med porrer og krydret med provencekrydderi.
Fyld kyllingen med hakkede porrestykker, og gnid med havsalt, peber fra kværn, og rigeligt provencekrydderi. Kom i et ildfast fad med ekstra porrestykker, laurbær og hønsebouillon.
Steges i ovn ved 200 grader ca. halvanden time. Hældes over med stegeskyen indimellem. Gem porrestykkerne.
Hæld skyen fra kyllingen over i en gryde, hæld fløde ved og kog op. Kom rigeligt med citronsaft i, og smag til med lidt sukker og salt. Sovsen koges i 5-10 minutter før den jævnes med lidt maizena.
Tag gryden af varmen og vend revet peberrod i sovsen.
Server kyllingen med kogte kartofler, peberrodssovs og porrer fra kyllingen.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.