- Sværhedsgrad
- Let
- Kategori
- Hovedret
Nem mad - Visninger
- 2076
- Pris pr. Portion
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 17, 2020
En virkelig god Pyt-i-pande lavet på hakket kød. Både løg og røget skinke bidrager til den fine smag. Der “rundes” af med sennepsfløde.
Vareforbrug (4 pers.):
2 løg
6 middelstore kartofler 2 spsk. smør eller margarine 100 g røget skinke 250 g hakket oksekød 1 syltet agurk 12-2 dl fløde 1 spsk. sennep salt, peber 2 di hakket persille
Tilberedningstid:
45 min.
Fremgangsmåde:
1.Pil løgene og hak dem fint.
Skræl kartoflerne og skær dem i terninger. Brun først løgene i fedtstof i en stegepande og til sæt så kartoflerne. Brun dem og skru så ned for varmen. Steg dem møre under omrøring.
2.Snit skinken fint. Svits den let i en anden stegepande. Kom farsen ved og lad den brune under omrøring. Farsen skal blive grynet. Hæld blandin gen over kartoflerne.
3.Hak agurken fint og kom den i retten.
4.Bland fløde og sennep og rør det i. Krydr. Smag til og varm godt igennem
5.Drys med hakket persille og servér.
Kan serveres med:
Syltede rødbeder
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.