PYT-I-PANDE MED HAKKET KØD

Bedømmelse: 5.0/5. Fra 2 stemmer.
Vent venligst…
Kategori
Hovedret
Nem mad
Visninger
117
Pris pr. Portion
Skrevet af
Udgivet den
PYT-I-PANDE MED HAKKET KØD

En virkelig god Pyt-i-pande lavet på hakket kød. Både løg og røget skinke bidrager til den fine smag. Der “rundes” af med sennepsfløde.

Vareforbrug (4 pers.):

2 løg

6 middelstore kartofler 2 spsk. smør eller margarine 100 g røget skinke 250 g hakket oksekød 1 syltet agurk 12-2 dl fløde 1 spsk. sennep salt, peber 2 di hakket persille

Tilberedningstid:
45 min.

Fremgangsmåde:

1.Pil løgene og hak dem fint.

Skræl kartoflerne og skær dem i terninger. Brun først løgene i fedtstof i en stegepande og til sæt så kartoflerne. Brun dem og skru så ned for varmen. Steg dem møre under omrøring.

2.Snit skinken fint. Svits den let i en anden stegepande. Kom farsen ved og lad den brune under omrøring. Farsen skal blive grynet. Hæld blandin gen over kartoflerne.

3.Hak agurken fint og kom den i retten.

4.Bland fløde og sennep og rør det i. Krydr. Smag til og varm godt igennem

5.Drys med hakket persille og servér.

Kan serveres med:

Syltede rødbeder

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?