quiche lorraine

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Forret
Visninger
2209
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
250 g
Skinke, bacon
200 g
Smelteost, revet ost 30+
4 stk
Æg

Den skønne franske traditionelle tærte:
Quiche Lorraine til 4 personerTærtedej: 250-300 g mørdej (evt. færdigvare)Fyld: 175-250g skinke i strimler/tern og eller baconskiver ( 150-200 g revet emmentalerost (revet mild ost) 4 æg 3 dl creme fraiche 9% salt og peber lidt muskatnødFremgangsmåde:
Tænd ovnen på 200 grader.
Tærtebunden prikkes med en gaffel, skal forbages i 10-12 minutter. Et godt trick for at holde faconen på bunden, er at lægge bagepapir ovenover, så det ligger meget fast på bunden og ned under tærteformen.
Bacon skæres i mindre stykker, der skal ristes for sig selv og dryppe af på køkkenrulle)
Læg skinke / bacon på tærtebunden sammen med halvdelen af den revne ost. Pisk æggene sammen. Tilsæt creme fraiche og krydderier og hæld ægge-mixen over tærten.
Gratiner med resten af osten. Bag Quichen i ovnen i ca. 30 minutter til den er hævet og fint gylden.

Serveres med en lækker grøn salat.


Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?