Rabarber marmelade

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
1 personer
Visninger
2452
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
3 tsk.
Melatin, rød
750 g
Sukker (melis)
1 1/2 kg
Rabarber

Skyl og rens rabarberstilkene. Snit dem fint og læg dem i lag skiftevis med sukkeret i en gryde. Lad gryden stå i køleskabet i et døgn. Varm gryden langsomt op indtil sukkeret er smeltet og bring så marmeladen i kog. Lad det koge stille og roligt i fem minutter. Bland melatin og to spsk. sukker sammen og drys det ud over syltetøjet, mens der røres. Lad det koge endnu to minutter. Hæld marmeladen på glas.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?