- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 100 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 1613
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 22, 2010
- 125 g
- Hvedemel
- 250 g
- Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
- 250 g
- Sukker (melis)
- 2 stk
- Æg
- 3 tsk.
- bagepulver
- 250 g
- Sukker (melis)
- 700 g
- Rabarber
- 3 tsk.
- vanillesukker
Snit rabarberne fint og bland dem med sukker og vanille .Rør smørret med sukker og tilsæt æg, mel, kokosmel
og bagepulver og drys det i dejen under omrøring. Fordel
dejen i et smurt fad og læg rabarberblandingen ovenpå.Bag tærten i en kold ovn ovn ved 200 grader i cirka 70 minutter
til den er pæn og jævnt lysebrun.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.