Rabarber tærte

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
40 minutter
Tilberedningstid
130 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
10 personer
Kategori
Bagværk
Visninger
1881
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
175 g
Sukker (melis)
400 g
Rabarber
2 stk
Æggeblomme
2 stk
Æggehvide
1 tsk.
bagepulver
250 g
Hvedemel
150 g
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
100 g
makroner

Tærte er en lækker dessert eller eftermiddagskage. Server den med creme fraiche eller flødeskum, så bliver den lige lidt mere lækker.
Skær rabarberne i stykker på to centimeter og kog dem med 50 g sukker og eventuelt lidt vand, indtil de er møre. Lad det køle af. Imens smuldres margarinen i melet, og 150 g sukker, bagepulver og æggeblommer blandes i. Ælt dejen godt og lad den ligge i køleskabet i en time. Pisk så æggehviderne stive og bland knuste makroner i. Når dejen har stået kold i en time, rulles 2/3 dele af dejen ud og lægges i en smurt tærteform. Fordel æggehvidemassen og herefter rabarberkompotten i formen. Brug resten af dejen til at lave et fletmønster oven på fyldet. Bag tærten ved 200 grader midt i ovnen 25-30 minutter.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?