- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Dessert
- Visninger
- 3407
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 5, 2009
- 75 cl
- Vand
- 2 tsk.
- vanillesukker
- 1 1/2 dl
- Hvidvin, sød
- 2 tbsp.
- Sukker (melis)
- 6 stk
- Rabarber
Rens og skyl rabarberstængerne. Skær dem i små stykker. Bland vand og hvidvin i en gryde og kog rabarberstykkerne ved svag varme i tyve minutter. tag stykkerne op. Kog væden op og smag til med vanillesukker og sukker. Bland rabarberstykkerne i og blend suppen. Server suppen med lidt flødeskum.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.