- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 70 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 3 personer
- Kategori
- Buffet
Frokost
Morgenmad / Brunch
Sommer
Tilbehør - Visninger
- 5379
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 17, 2012
- 1 bdt.
- Radiser
- 4 tbsp.
- Creme fraiche 18 %
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 1 tbsp.
- Salt, groft
I øjeblikket får man nærmest store bundter radisser smidt i nakken… hvilket jo er skønt. Gad egentlig godt vide, hvor mange lande… der kan bryste sig ved at have grønsager i nationalfarven
Normal laves tzatziki med græsk yoghurt… meeen jeg kan ikke fordrage det stads. Næhh må jeg bede om cremefraiche med minimum 18%
Riv radisserne groft… drys med 1 spsk. salt og lad dem trække 15 minutter, hvor de vendes et par gange. Hæld dem i en si, så væden kan løbe fra… alt under en time er sjusk, for de smider meget væske.
Pres hvidløg i cremefraiche 18 eller 38%.
Bland radiser og dressing sammen… og smag til med salt.
Note: Lækker knasende og spids tzatziki, der specielt vil gå rigtig godt med sommerens grillmad
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.