Radise tzatziki

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
70 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
3 personer
Kategori
Buffet
Frokost
Morgenmad / Brunch
Sommer
Tilbehør
Visninger
5379
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 bdt.
Radiser
4 tbsp.
Creme fraiche 18 %
2 stk
Hvidløg, fed
1 tbsp.
Salt, groft
Radise tzatziki

I øjeblikket får man nærmest store bundter radisser smidt i nakken… hvilket jo er skønt. Gad egentlig godt vide, hvor mange lande… der kan bryste sig ved at have grønsager i nationalfarven
Normal laves tzatziki med græsk yoghurt… meeen jeg kan ikke fordrage det stads. Næhh må jeg bede om cremefraiche med minimum 18%
Riv radisserne groft… drys med 1 spsk. salt og lad dem trække 15 minutter, hvor de vendes et par gange. Hæld dem i en si, så væden kan løbe fra… alt under en time er sjusk, for de smider meget væske.
Pres hvidløg i cremefraiche 18 eller 38%.
Bland radiser og dressing sammen… og smag til med salt.
Note: Lækker knasende og spids tzatziki, der specielt vil gå rigtig godt med sommerens grillmad






Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?