- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 5354
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 6, 2009
- 1 stk
- Selleri, rod
- 1/2 dl
- Olivenolie
- 3 tbsp.
- Provencekrydderi
- 2 stk
- Persillerødder
- 5 stk
- Gulerod/gulerødder
- 1 kg
- Kartofler
Råstegte rodfrugter
1) Skræl alle rodfrugterne.
2) Del kartoflerne og gulerødderi i halve og skær de andre rodfrugter til i samme størrelse. (De skal have samme størrelse da de ellers ikke bliver færdigbagt i ovnen på samme tidspunkt).
3) Vend rodfrugterne i olivenolie, salt samt peber.
4) Bages ved anden øverste rille i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter.
5) Drys derefter med provencekrydderiet og bag rodfrugterne yderligere ca. 30 minutter (Tag en smagsprøve, giv dem evt. mere tid hvis nødvendigt).
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.