Råstegte rodfrugter

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Tilbehør
Visninger
5354
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Selleri, rod
1/2 dl
Olivenolie
3 tbsp.
Provencekrydderi
2 stk
Persillerødder
5 stk
Gulerod/gulerødder
1 kg
Kartofler

Råstegte rodfrugter
1) Skræl alle rodfrugterne.
2) Del kartoflerne og gulerødderi i halve og skær de andre rodfrugter til i samme størrelse. (De skal have samme størrelse da de ellers ikke bliver færdigbagt i ovnen på samme tidspunkt).
3) Vend rodfrugterne i olivenolie, salt samt peber.
4) Bages ved anden øverste rille i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter.
5) Drys derefter med provencekrydderiet og bag rodfrugterne yderligere ca. 30 minutter (Tag en smagsprøve, giv dem evt. mere tid hvis nødvendigt).


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?