- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 900 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 5978
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 3, 2012
- 3 dl
- eddike
- 3 dl
- Sukker (melis)
- 3 tbsp.
- Salt, groft
- 15 stk
- Nelliker, hele
- 3 stk
- Laurbærblade
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 1 tbsp.
- Atamon
- 4 stk
- rødløg
Knasende lækre med en let pikant prikkende smag.
Atamon efter anvisning på flasken
Ingredienserne til lagen blev kogt op… fik lov at simre et par minutter, mens 4-5 rødløg blev skåret i skiver og lagt i skoldede glas.
Lagen blev siet og hældt over løgene… og løgene presset let.
Glasset blev lukket med det samme… og fik have lov at trække 1½ uge i køkkenskabet.
Brug løgene som tilbehør til grillmad, i burgeres eller hvor man ellers ville bruge stegte løg.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.