- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 1440 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Dessert
- Visninger
- 1490
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 22, 2011
En lækker og velsmagende vaniljebudding med flot rødt hindbærlåg.
Læg husblassen til buddingen i blød i rigeligt koldt vand.
Bland piskefløde, mælk, sukker og vaniljekorn i en gryde… og varm det op til kogepunktet.
Tag gryden af varmen og smelt den udblødte husblas i den lune væske.
Fordel væsken i 4 glas… lad dem stå på køkkenbordet i 10 minutter, inden de sættes i køleskabet. Sættes de for hurtigt i køleskabet, stivner husblassen for hurtigt og det resulterer i trevler.
Lad buddingen stivne helt før hindbærlåget tilberedes.
Læg husblassen til hindbærlåget i blød i rigeligt koldt vand.
Blend de optøede hindbær med vand til en jævnt flydende masse.
Hæld hindbærmassen gennem en sigte, så kernerne tilbageholdes.
Tilsæt sukker og kog saften godt op i en gryde.
Afkøl saften en smule og tilsæt den udblødte husblas.
Hæld saften over buddingen, lad stå i 10 minutter og sæt så i køleskabet, til desserten er helt stivnet.Husk:
Frosne bær skal altid dyppes i kogende vand på grund af bakterier. Så skal du bruge bær til pynt… køb friske bær og skyld dem grundigt før brug.Tips:
1 stang vanilje kan erstattes af 2 tsk. vaniljesukker.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.