- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Buffet
Forret
Frokost
Tilbehør - Visninger
- 2228
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 10, 2009
- 1 bdt.
- Dild, frisk
- 1 1/2 dl
- Creme fraiche 18 %
- 300 g
- rejer
- 8 stk
- Hovedsalat, salatblade
- 200 g
- Asparges, grønne, rå
- 1 1/2 tbsp.
- Citronsaft
Lad rejerne dryppe af
Skær aspargesene i stykker og kog dem i letsaltet vand i to minutter
Lad aspargesstykkerne dryppe af
Bland creme fraiche med citronsaft, lidt salt, lidt peber og hakket dild
Bland rejer og aspargesene i dressingen og server på salatbladene – enten på fire tallerkner eller et fad
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.