- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
Nytår
Sommer - Visninger
- 4451
- Pris pr. Portion
- 15.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- december 26, 2012
- 300 g
- rejer
- 150 g
- Hovedsalat, salatblade
- 4 stk
- Tomater
- 8 stk
- Asparges, grønne, rå
- 8 stk
- Asparges, konserves
- 2 dl
- Creme fraiche 18 %
- 2 stk
- lime
- 1 tsk.
- stødt paprika
- 1 bdt.
- frisk dild
- 1 tbsp.
- Tomatpure, koncentreret
De optøede rejer sættes til afdrypning.
Skyl alle grønsager og snit salaten og tomater fint.
Blancér de grønne asparges 2 minutter. Hvis du har adgang til friske hvide asparges skal de også koges nu, men dog lidt længere end de grønne. Aspargesene skal være afkølet inden anvendelsen.
Bland creme fraiche, tomat konc. salt/peber og paprika sammen og smag til med lime saft. Husk at gemme lidt lime til anretningen.
Anret i et højt glas. Start med salat og lidt tomat. Herefter lidt dressing og nu, en masse rejer. Igen lidt dressing samt dine asparges slut af med endnu en omgang rejser, dressing og lidt mere fyld, det hele må nemlig gerne se lidt pompøst ud og nærmest vælte op ad glasset. Slut af med dressing, limeskiver på kanten og dild på toppen. Har du kaviar vil det være super lækkert på toppen sammen med dilddusken.
Tjek evt. video med fremgangsmåden på www.kitchengo.dk
Velbekomme og godt nytår….:-)
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.