Rejecocktail….en klassiker

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Forret
Nytår
Sommer
Visninger
4451
Pris pr. Portion
15.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
300 g
rejer
150 g
Hovedsalat, salatblade
4 stk
Tomater
8 stk
Asparges, grønne, rå
8 stk
Asparges, konserves
2 dl
Creme fraiche 18 %
2 stk
lime
1 tsk.
stødt paprika
1 bdt.
frisk dild
1 tbsp.
Tomatpure, koncentreret
Rejecocktail….en klassiker

De optøede rejer sættes til afdrypning.
Skyl alle grønsager og snit salaten og tomater fint.
Blancér de grønne asparges 2 minutter. Hvis du har adgang til friske hvide asparges skal de også koges nu, men dog lidt længere end de grønne. Aspargesene skal være afkølet inden anvendelsen.
Bland creme fraiche, tomat konc. salt/peber og paprika sammen og smag til med lime saft. Husk at gemme lidt lime til anretningen.
Anret i et højt glas. Start med salat og lidt tomat. Herefter lidt dressing og nu, en masse rejer. Igen lidt dressing samt dine asparges slut af med endnu en omgang rejser, dressing og lidt mere fyld, det hele må nemlig gerne se lidt pompøst ud og nærmest vælte op ad glasset. Slut af med dressing, limeskiver på kanten og dild på toppen. Har du kaviar vil det være super lækkert på toppen sammen med dilddusken.
Tjek evt. video med fremgangsmåden på www.kitchengo.dk
Velbekomme og godt nytår….:-)




Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?