- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
Tilbehør - Visninger
- 9524
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 12, 2009
- 150 g
- Champignon
- 200 g
- rejer
- 1 stk
- Æg
- 1 tbsp.
- Olivenolie
- 4 stk
- Butterdej, plader, frosne
- 150 g
- Flødeost, med krydderurter
Tø butterdejen op
Rens champignonerne og skær dem i tynde skiver
Varm olien op og svits champignonerne
Rejer og ost blandes i og krydres med salt og peber
Varm det godt igennem
Rul butterdejspladerne ud til dobbelt størrelse
Del dem i firkanter på tyve gange tyve centimeter
Fordel fyldet på alle firkanterne og fold dem sammen til trekanter
Pisk et æg sammen og brug det som lim til kanterne – tryk kanterne sammen med en gaffel
Resten af ægget bruges til at pensle trekanterne på ydersiden
Bag trekanterne i et kvarter til tyve minutter ved 200 grader
Mums…anet på salat bund,