Rejer i butterdej

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Forret
Tilbehør
Visninger
9524
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
150 g
Champignon
200 g
rejer
1 stk
Æg
1 tbsp.
Olivenolie
4 stk
Butterdej, plader, frosne
150 g
Flødeost, med krydderurter

Tø butterdejen op
Rens champignonerne og skær dem i tynde skiver
Varm olien op og svits champignonerne
Rejer og ost blandes i og krydres med salt og peber
Varm det godt igennem
Rul butterdejspladerne ud til dobbelt størrelse
Del dem i firkanter på tyve gange tyve centimeter
Fordel fyldet på alle firkanterne og fold dem sammen til trekanter
Pisk et æg sammen og brug det som lim til kanterne – tryk kanterne sammen med en gaffel
Resten af ægget bruges til at pensle trekanterne på ydersiden
Bag trekanterne i et kvarter til tyve minutter ved 200 grader



En kommentar

  1. Anonym sagde på februar 12, 2010

    Mums…anet på salat bund,

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?