- Forberedelsestid
- 5 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Forret
- Visninger
- 6855
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 8, 2010
- 250 g
- Frosne rejer uden skal
- 1 dl
- Sød chilisauce
De frosne rejer (gerne dem med haler)lægges i koldt vand i 5 – 10 min. til de er tøet.
Tages op og lægges på køkkenrulle eller andet sugende materiale.
Svitses lidt på pande v. middelhøj varme. Sur/sød sause med chili tilsættes. Pga. sukkeret i saucen karamelliserer den og hæfter sig på rejerne. Når konsistensen er klistret (som v. brunede kartofler) tages rejerne af panden og serveres m. flutes og lidt salat..
velbekomme;-)
PS: Brug kun frosne rejer. Rejer i lage indeholder for meget væske og det bliver noget snask!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.