rejer i sur/sødchilisauce

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Forret
Visninger
6855
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
250 g
Frosne rejer uden skal
1 dl
Sød chilisauce

De frosne rejer (gerne dem med haler)lægges i koldt vand i 5 – 10 min. til de er tøet.
Tages op og lægges på køkkenrulle eller andet sugende materiale.
Svitses lidt på pande v. middelhøj varme. Sur/sød sause med chili tilsættes. Pga. sukkeret i saucen karamelliserer den og hæfter sig på rejerne. Når konsistensen er klistret (som v. brunede kartofler) tages rejerne af panden og serveres m. flutes og lidt salat..
velbekomme;-)
PS: Brug kun frosne rejer. Rejer i lage indeholder for meget væske og det bliver noget snask!


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?