- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 6687
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 18, 2011
Laks og rejer:
Laksen skæres i tern og rejerne skylles. Løg, hvidløg, chili og perberfrugt hakkes. Basilkum skæres i tynde strimler, gem noget af det til senere.
Svits grønsagerne i en smule olie, tilsæt laks, rejer, basilikum og hvidvin, giv det et opkog, når laksen er færdig kogt, tages grønsager, rejer og laks op med i en hulske på det fad, du i forvejen skal bruge.
Kog vinen næsten ind og tilsæt så ceme fine og mere basilikum og lad det simre til en cremet ikke for tyk konsistens.
Når saucen er færdig tilsættes rejer, laks og grønsager, smag til med salt og peber.
NB! Laksen kan købes i stykker i alle discountbutikker, de kommer som regel i en pakke med 4 stk. Pas på chilien ikke er for stærk.
Serveres med groft pasta og et glas kold hvidvin 🙂
En dejlig og smagfuld ret.
Hilsen Mona
creme fine? Hvor meget?
og der står “røget” laks, men
Hej Flemming
God dag igen og tak for svar.
Hej Flemming
hej kan man bruge madføde i
Hej Tina