- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 10 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
Sommer - Visninger
- 9628
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 22, 2010
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 4 tbsp.
- Olivenolie
- 1 stk
- Chili, rå, mild
- 300 g
- Skaldyr, f.eks. store rejer med haler
- 2 stk
- Hvidløg, fed
Hurtig, let og sommerligt!
Skyld de optøet rejer under den kolde hane – lad dem tørre.
Hak chilien, pres de to hvidløg og rør det hele sammen i olivenolien med lidt salt og peber.
Kom rejerne i en foliebakke og blandt dem med ovenstående – lad dem tække lidt i køleskabet.
Kom dem på en varm grill i ca. 5 min.
Rejerne bliver meget delikate. Dertil kan serveres lidt brød og salat.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.