- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 10 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Buffet
Forret
Frokost
Morgenmad / Brunch
Natmad
Tilbehør - Visninger
- 16471
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 10, 2011
- 1 stk
- Hvidløg, fed
- 1 tsk.
- Paprika
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 200 g
- Små kogte, pillede rejer
- 1 dl
- Creme fraiche 18 %
- 4 stk
- Horn m/ blå birkes
- 1 dl
- Mayonnaise
- 1 tbsp.
- Tomatkoncentrat
- 1 stk
- Asparges, konserves
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 1 tbsp.
- Citronsaft
- 2 knsp.
- Peber, friskkværnet
- 1 bdt.
- Dild, frisk
- 1 tsk.
- Sennep, dijon
Rejesalat til brunchen eller frokosten:
Rør en dressing med de nævnte ingredienser, smag til.
Vend asparges snitter (hvide), lidt hakket dild og optøede rejer i dressingen, og stil koldt til servering
Serveres med smørbagte horn med blå birkes. Se opskrift. https:/horn-m-blaa-birkes-5019/
Pynt af med dild.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.