Restemad: Broccoli-carpaccio

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
2 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
1 personer
Kategori
Tilbehør
Visninger
2863
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 bdt.
Broccoli, stokke
1/2 tsk.
Salt, groft
1 tsk.
Olivenolie
2 knsp.
Chiliflager
Restemad: Broccoli-carpaccio

Det lyder farligt fornemt, men det er det slet ikke. I stedet for at smide stokken fra broccoli ud, kan man lave en lille, lækker og knasende salat.
Skær de små stokke i tynde skiver.
Skræl den store helt ind forbi det grove og skær også den i tynde skiver.
Drys broccoliskiverne med salt og lad dem trække en lille halv time.
Skyld skiverne grundigt med iskoldt vand og dup dem af for væde på køkkenrulle.
Dryp dem med en anelse olie og kværn Chilli over dem.
Lad dem marinere godt en time, før de serveres.Variation:
·       Er godt med alle slags grove grønsager
·       Skift chilien ud med den slags ”stærk” krydderi, du syntes bedst om.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?