- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2361
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 5, 2011
- 300 g
- Kylling
- 2 tbsp.
- Rapsolie
- 1 tbsp.
- Pesto, rød eller grøn
Kyllingerester kan man selvfølgelig bruge i en salat eller som pålæg. Men stegt med pesto-olie bliver det også rigtigt lækkert.
Forvarm ovnen til 220 grader.
Skær kyllingeresterne i tern. Evt. ben skal fjernes, men lad blot skindet blive.
Bland 2 spsk. olie sammen med 1 spsk. pesto.
Vend kyllingeresterne i pesto-olien.
Sæt i ovnen i 30 minutter.
Serveringsforslag:
· Server med kartoffelmos eller stegte ris.
· Salat… er en selvfølge.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.