Restemad: Madbrød

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
1 personer
Kategori
Bagværk
Visninger
2661
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Gærdej
Restemad: Madbrød

Trylleri med rester. Jeg står tit med små slatter f.eks. pizzasauce, pesto, skinkestrimler, yoghurt, creme fraiche, revet gulerod og mange andre ting. Slatter som er for små til en egentlig opskrift, men udemærkede til at bruge i brød. Kun fantasien sætter grænser.
Brug din favorit gærdej… eller brug min https:/en-gaerdej-fire-morgenbroed-4267/ tilsæt dine slatter og ekstra mel… og vupti… du har nu dej til madbrød med din helt egen smag.
Denne gang var det en rest pizzasauce der stod for tur. De flade brød blev dyppet i hørfrø og fik et drys salt og peber. De runde boller var ”naturel”. Brødene kan fryses.

Læs evt. denne side: http://www.stopspildafmad.dk


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?