- Forberedelsestid
- 5 minutter
- Tilberedningstid
- 35 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 27264
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 22, 2010
- 50 g
- Smelteost, revet ost 30+
- 1 tbsp.
- Rapsolie
- 1/2 tsk.
- Salt og peber
- 2 stk
- Æggeblomme
En rest kartoffelmos røres op med æggeblommer, revet ost, olie, salt og peber.
Hældes i et ildfast fad og bages i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter… eller til det er gennemvarm.Variation:
En stor skefuld persille
Kom en rest grønsager i mosen.
Eller… lynsteg løg, hvidløg og champignon og bland i. Alt efter hvor stor portionen skal være.
Andet ost… evt. parmesan kan også bruges.
Serveringsforslag:
God til alle kødretter. Hurtig og nemt.
Selv til pølser smager det godt.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.