- Forberedelsestid
- 5 minutter
- Tilberedningstid
- 35 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 11618
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 19, 2011
- 1 skive(r)
- Skinke
Vi har altid rester i overskud, når vi har fået skinke. Resterne er okay som pålæg, men kan også bruges til dejligt aftensmad. Med en skive skinke og en rest kartoffelmos, når man langt.
Forvarm ovnen til 220 grader.
Læg en skive skinke i et smurt ildfast fad eller en foliebakke.
Pisk den kolde kartoffelmos godt sammen med et æg og et par spiseskefulde revet ost.
Læg kartoffelmosen ovenpå skinken… og drys lidt mere ost henover.
Stil retten i ovnen i 30 minutter.
Kartoffelmosen gør, at skinken ikke bliver tør.
Serveret med humus, tzatziki og gulerodsstave bliver det en rigtig lækker lille sag.
Find min opskrift på humus her: https:/humus-4177/
Find min opskrift på tzatziki her: https:/tzatziki-4010/
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.