- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Bagværk
Dessert - Visninger
- 5723
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 13, 2010
- 80 g
- Sukker (melis)
- 6 stk
- Æble / æbler
- 100 g
- Hvedemel
- 75 g
- marcipan
- 100 g
- Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
- 100 g
- Mandler, hakkede
- 2 tbsp.
- Kanel blandet med sukker
Æblerne rives og kommes i et ildfast fad og der drysses kanelsukker over.
Bland de grofthakkede mandler, sukker, hvedmel og groft revet marcipan (det er lettest at rive marcipan hvis det er koldt) i en skål. Arbejd margarinen godt ind i ingredienserne i skålen med fingerne.
Herefter smuldres dejen over de revne æbler.
Bages midt i ovnen ved 200 grader i 25 min.
Serveres med creme fraiche, flødeskum eller is.
Hvorfor nagermagarine og ikke
Hvorfor bagermagarine og ikke
Du kan også bruge smør – jeg
En af de bedste æblekager jeg
En af de bedste æblekager jeg
Hej Frank
Kan man bruge flydende
Hej Stine