Revne æbler med smuldredej

Bedømmelse: 5.0/5. Fra 1 afstemning.
Vent venligst…
Forberedelsestid
25 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
6 personer
Kategori
Bagværk
Dessert
Visninger
5723
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
80 g
Sukker (melis)
6 stk
Æble / æbler
100 g
Hvedemel
75 g
marcipan
100 g
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
100 g
Mandler, hakkede
2 tbsp.
Kanel blandet med sukker
Revne æbler med smuldredej

Æblerne rives og kommes i et ildfast fad og der drysses kanelsukker over.
Bland de grofthakkede mandler, sukker, hvedmel og groft revet marcipan (det er lettest at rive marcipan hvis det er koldt) i en skål. Arbejd margarinen godt ind i ingredienserne i skålen med fingerne.
Herefter smuldres dejen over de revne æbler.
Bages midt i ovnen ved 200 grader i 25 min.
Serveres med creme fraiche, flødeskum eller is.



8 comments

  1. Anonym sagde på oktober 14, 2010

    Hvorfor nagermagarine og ikke

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  2. Anonym sagde på oktober 14, 2010

    Hvorfor bagermagarine og ikke

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  3. Den ukendte kok sagde på oktober 14, 2010

    Du kan også bruge smør – jeg

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  4. Anonym sagde på august 3, 2012

    En af de bedste æblekager jeg

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  5. Anonym sagde på august 3, 2012

    En af de bedste æblekager jeg

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  6. Den ukendte kok sagde på oktober 6, 2012

    Hej Frank

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  7. Anonym sagde på september 9, 2013

    Kan man bruge flydende

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  8. Den ukendte kok sagde på september 11, 2013

    Hej Stine

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?