- Forberedelsestid
- 40 minutter
- Tilberedningstid
- 160 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Visninger
- 2149
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 24, 2009
I fedtet ridses ned til kødet (kødet skal ikke skæres i) med en halv centimeters mellemrum. Saltet gnides på kødet og imellem ridserne. Løg og gulerod skæres groft og lægges i en bradepande sammen med timian, laurbærblade og vandet. På en rist over bradepanden lægges stegen. Den skal stege ved 200 grader i cirka halvanden time, til den er gennemstegt. Er sværen ikke sprød, kan ribbenstegen brunes under grill eller ved 250 grader. Herefter skal stegen hvile, og sovsen kan tilberedes imens.
Stegeskyen sies ned i en gryde. Fedtet skummes fra, og mel og vand rystes sammen og og røres i. Lad sovsen koge op og smag til med salt og peber.
Ribbensteg smager godt sammen med eksempelvis rødkål og kartofler.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.