- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 3727
- Pris pr. Portion
- 50.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 1, 2014
- 250 g
- Oksefilet
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 200 g
- Kogte kartofler
- 2 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 1 stk
- Tomat
- 1 tsk.
- Salt, groft
Alene hjemme med nogle gode rester. Rigtig “mandemad”.
Løget skæres i tynde strimler og kommes på panden – der blev brugt lidt smør.
Kartoflerne skæres i skiver og kommes på panden.
Tomaten flækkes og kommes på panden.
En lækker ribeye – 3 minnutter på hver side ved høj varme. Lad den hvilke i 5 – 10 min. Kødet kostede hvis nok lidt mere end kr. 50, men det var også en rest;-)
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.