Ribeye, løg, tomat og kartofler

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
1 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
3727
Pris pr. Portion
50.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
250 g
Oksefilet
1 stk
Løg eller zittauerløg
200 g
Kogte kartofler
2 tsk.
Peber, friskkværnet
1 stk
Tomat
1 tsk.
Salt, groft
Ribeye, løg, tomat og kartofler

Alene hjemme med nogle gode rester. Rigtig “mandemad”.
Løget skæres i tynde strimler og kommes på panden – der blev brugt lidt smør.
Kartoflerne skæres i skiver og kommes på panden.
Tomaten flækkes og kommes på panden.
En lækker ribeye – 3 minnutter på hver side ved høj varme. Lad den hvilke i 5 – 10 min. Kødet kostede hvis nok lidt mere end kr. 50, men det var også en rest;-)


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?