- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 70 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Visninger
- 1515732563
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 17, 2009
Ris a la mande er den gode juledessert, som jeg nyder meget igennem juletiden. Den er også rigtig godt til julebuffeten. Spis Varm Kirsebærsovs til.
Start med at flække vanillestangen og skrab kornene ud. Bland ris mælk, vanilliestang og vanillekornene i en gryde og kog blandingen under låg i 45 minutter ved svag varme – rør i grøden undervejs. Smut og hak mandlerne ( hvis der er en mandelgave skal du gemme én af mandlerne). Lad grøden køle af og bland så mandlerne i. Pisk fløden til flødeskum og vend den forsigtigt i grøden. Smag eventuelt til med lidt sukker. Server ris a la manden med varm kirsebærsovs.
God appetit
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.