Ris a la mande

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
25 minutter
Tilberedningstid
70 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Visninger
1515732120
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

Ris a la mande er den gode juledessert, som jeg nyder meget igennem juletiden. Den er også rigtig godt til julebuffeten. Spis Varm Kirsebærsovs til.
Start med at flække vanillestangen og skrab kornene ud. Bland ris mælk, vanilliestang og vanillekornene i en gryde og kog blandingen under låg i 45 minutter ved svag varme – rør i grøden undervejs. Smut og hak mandlerne ( hvis der er en mandelgave skal du gemme én af mandlerne). Lad grøden køle af og bland så mandlerne i. Pisk fløden til flødeskum og vend den forsigtigt i grøden. Smag eventuelt til med lidt sukker. Server ris a la manden med varm kirsebærsovs.

God appetit

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?