- Forberedelsestid
- 35 minutter
- Tilberedningstid
- 105 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 8 personer
- Kategori
- Dessert
Jul - Visninger
- 1770
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 13, 2009
- 75 g
- Mandler
- 140 g
- Risengryn, grødris, polerede, rå
- 1 stk
- Vanillestang
- 4 tbsp.
- Sukker (melis)
- 8 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 1 l
- letmælk
Bring mælken i kog i en gryde. Hæld risene i under omrøring. Flæk vanillestangen, skrab kornene ud og læg stangen (gem kornene) i gryden. Skru ned for varmen og lad grøden koge i cirka 50 minutter ved svag varme og med låg på. Lad herefter grøden køle af.
Hak mandler og bland dem i den afkølede grød sammen med sukker og vanillekorn. Fløden piskes til flødeskum og vendes i grøden. Stil din ris ala mande koldt til den skal serveres. Server ris a la manden med kirsebærsauce
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.