Ris ala mande

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
35 minutter
Tilberedningstid
105 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
8 personer
Kategori
Dessert
Jul
Visninger
1770
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
75 g
Mandler
140 g
Risengryn, grødris, polerede, rå
1 stk
Vanillestang
4 tbsp.
Sukker (melis)
8 dl
Fløde 38 %, Piskefløde
1 l
letmælk

Bring mælken i kog i en gryde. Hæld risene i under omrøring. Flæk vanillestangen, skrab kornene ud og læg stangen (gem kornene) i gryden. Skru ned for varmen og lad grøden koge i cirka 50 minutter ved svag varme og med låg på. Lad herefter grøden køle af.
Hak mandler og bland dem i den afkølede grød sammen med sukker og vanillekorn. Fløden piskes til flødeskum og vendes i grøden. Stil din ris ala mande koldt til den skal serveres. Server ris a la manden med kirsebærsauce



Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?