- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 8 personer
- Kategori
- Dessert
Madpakke
Morgenmad / Brunch - Visninger
- 5308
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 9, 2011
- 200 g
- Ris, polerede (til risengrød m.m.)
- 1 stk
- Æg
- 3 tbsp.
- Hvedemel
- 3 tbsp.
- Rapsolie
- 1 tsk.
- vanillesukker
- 1 tsk.
- Kanel, stødt
- 1 stk
- Æble, revet/ i tern
Ris-klatkage af risengrød fra dagen før: Rør grøden blød med et æg, tilsæt et skrællet revet æble, vanillesukker, kanel og 3-4 spisk. mel. Lad den hvile på køl i 15 minutter.
Varm rapsolie på en stegepande, og kom ris-klatterne på med en ske. Steg dem gyldne ved midddelvarme ca. fem minutter på hver side.
Server med syltetøj, eller kanel-rørsukker.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.