- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 50 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
Jul - Visninger
- 1500
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 16, 2009
- 1 l
- letmælk
- 110 g
- Ris, polerede (til risengrød m.m.)
- 1/2 tsk.
- Salt, groft
- 1 tbsp.
- Smør, saltet
- 1 tsk.
- Kanel, stødt
- 2 tbsp.
- Sukker (melis)
RisengrødVIDEO-OPSKRIFT: Du kan på linket herunder se en video om hvordan du laver denne opskrift: http://www.youtube.com/watch?v=etIoWxuRz8Y.
VIGTIG INFO: Det er meget vigtigt at du er opmærksom og holder øje med gryden så tit som muligt. Rør i gryden så ofte som muligt, mælken og risen brænder MEGET nemt på.
1) Bring mælken i kog.
2) TIlsæt salt samt ris og bring i kog.
3) Lad det simre i 50 minutter ca. HUSK AT RØRE I GRYDEN SÅ OFTE SOM MULIGT FOR AT UNDGÅ AT MÆLKEN OG RISENE BRÆNDER PÅ.
4) Rør sukker og kanel sammen i en lille skål.
Server risengrøden med kanelsukker og en smørklat på.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.