Risengrød

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
50 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Jul
Visninger
1500
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 l
letmælk
110 g
Ris, polerede (til risengrød m.m.)
1/2 tsk.
Salt, groft
1 tbsp.
Smør, saltet
1 tsk.
Kanel, stødt
2 tbsp.
Sukker (melis)

RisengrødVIDEO-OPSKRIFT: Du kan på linket herunder se en video om hvordan du laver denne opskrift: http://www.youtube.com/watch?v=etIoWxuRz8Y.
VIGTIG INFO: Det er meget vigtigt at du er opmærksom og holder øje med gryden så tit som muligt. Rør i gryden så ofte som muligt, mælken og risen brænder MEGET nemt på.
1) Bring mælken i kog.
2) TIlsæt salt samt ris og bring i kog.
3) Lad det simre i 50 minutter ca. HUSK AT RØRE I GRYDEN SÅ OFTE SOM MULIGT FOR AT UNDGÅ AT MÆLKEN OG RISENE BRÆNDER PÅ.
4) Rør sukker og kanel sammen i en lille skål.
Server risengrøden med kanelsukker og en smørklat på.
Velbekomme!



Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?