Risengrød

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
1 personer
Visninger
1373
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
3 dl
Sødmælk
3 dl
letmælk
100 g
Ris, polerede (til risengrød m.m.)
1 dl
Vand
1/2 tsk.
Salt, groft

Risengrød skal man have mindst en gang om året. Selv spiser jeg det med rigelig kanal og en god smørklat.
Du skal bringe vandet i kog i en gryde. Så tilsætter du halvdelen af mælken og bringer igen væsken i kog. Hæld risene i mens du rører og tilsæt så resten af mælken. Lade risengrøden koge ved svag varme i 50 minutter, hvor du rører engang imellem. Smag den til med salt og server den med kanel og smør.
God appetit.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?