- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Visninger
- 1373
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 17, 2009
- 3 dl
- Sødmælk
- 3 dl
- letmælk
- 100 g
- Ris, polerede (til risengrød m.m.)
- 1 dl
- Vand
- 1/2 tsk.
- Salt, groft
Risengrød skal man have mindst en gang om året. Selv spiser jeg det med rigelig kanal og en god smørklat.
Du skal bringe vandet i kog i en gryde. Så tilsætter du halvdelen af mælken og bringer igen væsken i kog. Hæld risene i mens du rører og tilsæt så resten af mælken. Lade risengrøden koge ved svag varme i 50 minutter, hvor du rører engang imellem. Smag den til med salt og server den med kanel og smør.
God appetit.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.