- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 3 personer
- Kategori
- Hovedret
Jul - Visninger
- 5419
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 19, 2009
- 6 dl
- letmælk
- 4 dl
- Vand
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 2 dl
- Risengryn, grødris, polerede, rå
Risengrød i mikroovnen er en nem aftensmad i de travle hverdage.
Hæld ris, vand og salt i en skål. Dæk den til (dog ikke tilsluttes) og varm den i fem minutter ved 900W. Giv herefter grøden fem minutter ved 400W. Tag skålen ud og hæld mælken i. Rør det godt rundt. Varm nu grøden uden låg i fem minutter ved 900W og tyve minutter ved 400W.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.