Risengrød i mikroovn

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
3 personer
Kategori
Hovedret
Jul
Visninger
5419
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
6 dl
letmælk
4 dl
Vand
1 tsk.
Salt, groft
2 dl
Risengryn, grødris, polerede, rå

Risengrød i mikroovnen er en nem aftensmad i de travle hverdage.
Hæld ris, vand og salt i en skål. Dæk den til (dog ikke tilsluttes) og varm den i fem minutter ved 900W. Giv herefter grøden fem minutter ved 400W. Tag skålen ud og hæld mælken i. Rør det godt rundt. Varm nu grøden uden låg i fem minutter ved 900W og tyve minutter ved 400W.



Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?